Juuri kun luulin ettei mikään voi mennä vikaan, niin eikös sitte meijän kissapoika, pian 2vuotta täyttävä, on kipeä.. Ens viikolla verikokeille ja niistä sitten toivottavasti selviää onko pojalla epilepia vai mikäs.. En pidä siitä etten voi tehdä muutakuin seurata kisua päivisin.. Onneksi huomenna on jo sunnuntai, jah kisun olo ei ole pahentunut. Ilman miestäni parkuisin varmaan kolme kertaa enemmän.

Muuten tämä päivä on ollut ihan kiva. Käytiin iskällä kun siskoni synttärit olivat jo, ja itselläni on maanantaina.. Niin saimme lahjat ja kahvia ^^ Tarvitsee muistaa kiittää iskää,kerta kun jo avasin lahjani.. Vähän ajoissa tosin :'D Äsken leivoimme miehen kanssa pari valkosuklaa-kakkua huomiseksi kun tulee muutama vieras juhlistamaan synttäreitäni (: Huomenna siis vielä loppusiivous ja suklaaneliöiden teko +pizzan duunaus :33 Popcorneissa ei onneksi ole pali tekemist, ku laittaa kattilaan vaa ni VALMISTAA! :'DD

Olen viirottanut aika paljon tänään.. Siskon kanssa naurettii ihan tyhmille jutuille ja huh, nyt särkee pää ja väsyttäis muttah.. Samalla liian levoton olo nukkumiselle, kai.. Inhottaa kyllä eniten kun kisulle tulee melko varmasti vielä tässä muutaman tunnin sisään se outo "kohtaus", mikä menee tosin ohi alle puolessa minuutissa. Niin inhaa vain odotella sitä ja stressata kaikkea.

Pitäisi pistää puhtaat pyykit nätisti kaappiin mutten tänään jaksa ruveta raivaamaan kaikkia kuteita alas ja järkkäämään uudelleen xD Tämä päänsärky vois kyllä panua johonkin syvälle suolle. Ei sitten muutakuin kirjoittamisen lopettaminen ja josain välissä nukkumaan ja huomen ajois ylös, siivoomaan suihkuun leipomaan jajaja odottelemaan vieraita :)

Jännittää muuten hirmuisesti mitäköhän mieheni on ostanut synttärilahjaksi. Kun koitin tapani mukaan inttää että "Kerro,kerro,pliiis?!?" niin tämän pokka pysyi ja sanoi vaan että osti minulle Teletappi varvas-sukat, joissa on Tiivitaavin kuva ja ne olisivat liilat.. Epäilen kovasti xD

Mutta nyt taidan kipaista tsekkaamassa facebookin (yllätys -.-'') ja sitten sammutan koneen. 

Öitä kansalaiset, te pienet parsanpalat! :)