Iha kauhee tuuli ulkon, toivottavast ei lasit tipaha :D Mutjoo.. Oli miehen valmistujaiset viikonloppun ja meni ne iha okste.. Luin siel sellast tosi vanhaa kirjaa tai pikemminki lehtist ni siin oli muutama hauska juttu ni laitan ne tähä :D

SKÅL: S= Skönhet (kauneus) K= Kärlek (rakkaus) Å= hög ålder (korkea ikä) L= Lycka (onni) *En tienny et skål tarkottaa noita :D!*

"Liukas keli, syyspimeä ja korkea mäki. Autoilijalle hyvä neuvo, miten pääsee parhaiten mäen päälle. Sammuta autosi valot, niin se ei näe korkeata mäkeä ja menee pahaa aavistamatta ylös."

"Ilo ilman viinaa on teeskentelyä, mutta suru viinan puutteen takia on aito."

"Miten paljon autosi kuluttaa bensiiniä?" "Kaiken sen mitä on tankkiin laitettu. Tähän mennessä ei ole vielä yhtään jäänyt tähteeksi."

"Krapulan vanhemmat: Anna Ylen ja hänen puolisonsa Yrjö."

"Jos ihmiset söisivät vähemmän, eläisivät he kauemmin ja heillä olisi mahdollisuus syödä enemmän."

Noi on nii kivoi :D! Piristää päivää ^^ Mun kaveirn pitäis tänää tul käymää :o Sen piti tul jo mut meni vähä myöhäsee ni kait se siält pia tulee :D Jotenki hassuu ko jännittää ihan sikan.. En ees tiä miks :D Mutjoo, kuuntelen musiikkii ny ja selaan varmaa facee.. Mies meni uusiks töihi johki grillibileisii ni ei mitää tietoo kosk se tulee.. No oon muutenki yksinäine ko se kuitenki pelaa vaa ja menee sit nukkuu.. Ei sen kans voi puhuu edes ko ei se kuule mitää. Mut vois ees laittaa roskat roskii ku saan koko ajan siivot sen jälkii ni ei oo kivaa. Mut joo, meen ny täst koneelt pois :)