Joo kävin just pienel kävelyl ja kaveri oli käymässä aiemmin, pelattiin noppapelii ni oli aika hauska :) Ihana ilma tuol ulkon viä o ja tosi valosaa, kyl huomaa et kesä o tullu :D Kävin nappaas yhes hevos-patsaast kuvii pari kipalet ni se oli kivaa :) Muuten jännitti sen verra et meni selkä iha jumii ja kävelin ku vanhus ^^ Mut ainaki hetken tuli reippailtu jee :D Nyt ois ihan suihkun mentävä olo mut ootan et miehen kaveri lähtee ni sit bongaan pesul.

Tänää aiemmin olin miehel vähä möks mut sit juteltiin ja kerroin et miks olin surullinen ja loukkaantunu ni se oli taas väärinkäsitys mun osaltani.. Ehkä se oli ihan hyväki et kirjotin tän ja piirsin paintil ni sain suurimmat kriisit purettu sit ja sillee.. Sit viä keskusteltu rakentavast ni jes :D Kyl tää mun pää on välistäi (vai aina) semne sekasorto et ei hyvää päivää :D Melkei itku tulis ellei naurattais xD En oo iha hetkees pillittäny, varmaa pari-kolme päivää menny jo itkutta ja se on hyvin se :) Tänää meinas silmät vuotaa mut ei ne tainnu ja jos ni ihan super vähän vaa :D Itkupillilt aika hyvin tämne ettei poraa koko aja :D

Tein tänää uut ruokaa ekan kerran ja hyvää oli, miehen idea se ja toimi :D Seki tykkäs vaik oli kaalia semnen kilon verran joukos ni se on super siistii :D Nyt meen kattoo hetkeks Ruma Bettyy ja sit suihkun kaut nukkumaa :) Öitä blogi ja täällä olijat, öitää! :)